onsdag, oktober 29, 2008

300 volontärer rings in

Under de sista fyra dagarnas Get Out The Vote-kampanj ska totalt 300 volontärer dyka upp på vårt kampanjkontor på Sout Park Street i Madison. Det mesta arbetet hos oss handlar om att se till att allt är förberett så att kampanjen flyter smidigt. Just nu pågår ett viktigt arbete där några volontärer ringer runt till alla som anmält sig för att konfirmera deras anmälningar.

Det är bra att det görs. Några visar sig vara förhindrade, andra att de kan andra tider än de som de anmält sig till och ytterligare några var på väg att glömma bort att de anmält sig.

Emellanåt kommer det in madisonbor för att köpa en yard sign eller för att ställa en fråga. Vi ser till att de får chansen att anmäla sig till GOTV och de allra flesta vill hjälpa till! Vi uppmanar dem också att använda möjligheten till förtidsröstning för att på så sätt kunna säkra att de verkligen kommer iväg och röstar och inte riskerar att fastna i långa köer i vallokalerna på tisdag.

Det finns ett enormt engagemang för Obama i Madison. Samtidigt nås vi av rapporter om smutsig republikansk ryktesspridning. Republikanerna har i tidigare val visat att de inte skyr några medel för att vinna så även om opinionssiffrorna ser bra ut går det inte att ta någonting för givet.

Andra bloggar om USA och presidentvalet

Etiketter: , ,