torsdag, augusti 10, 2006

Jag är Toby, men får inte kampanja...

Via Eric Sundström upptäcker jag möjligheten att testa vilken West Wingkaraktär som jag är. De flesta av oss som följer serien har väl våra favoriter även utan ett test. Resultatet på mitt test kan jag mycket väl acceptera: Toby Ziegler:


Ahh, the ever-cynical and sarcastic speechwriter. Gutsy and not afraid to speak up or clash with authority, his dry wit is amusing. But under it all he's just a big teddy bear... and the world's biggest Yankees fan.


:: Which West Wing character are you? ::


Testet passade bra just nu eftersom jag alldeles strax ger mig iväg till Amerika. Jag ska försöka blogga även därifrån, men om du är intresserad av semesterskvaller rekommenderas i första hand min lillasysters blogg där reserapporteringen redan pågått några dagar.

Tyvärr har inte Hillary Clinton svarat på min förfrågan om en dejt då jag är i New York. Från Mark Warners pressekreterare har jag fått ett vänligt svar där hon förklarar att Guvernör Warners reseschema inte tillåter honom att träffa mig någon av de dagarna då jag är i Washington DC. Däremot har Eric hjälpt mig komma i kontakt med en medarbetare på Democratic Leadership Council och en bekant till en bekant har ordnat så att vi får besöka Pentagon. I Charleston har jag försökt komma i kontakt med den lokala demokratiska organisationen och erbjudit mig att delta i deras aktiviteter en dag för att lära mig mer om amerikanskt kampanjande, men tydligen är demokraterna så starka i South Carolina att de inte har behov av min hjälp för jag har inte hört något från dem… Jag får ägna tiden där åt att spela golf och åt att fira en 80-årsdag istället.