fredag, oktober 13, 2006

Magnus tankar avslöjar

UPPDATERAD Sveriges kanske just nu bästa blogg är Magnus tankar där Magnus Ljungkvist skriver med en journalistisk kvalitet som överträffar de flesta journalisternas. Jonas Morian på bloggen PromeMorian drar paralleller till den amerikanska bloggen Drudge Report men en skillnad är att Magnus tankar har tydligare källhänvisningar och ägnar sig mindre åt insinueringar

Det var på Magnus tankar vi först kunde läsa hur ihåligt det var då Maria Borelius förklarade att hon inte ”haft råd” att betala skatt. Magnus var nämligen den förste som undersökte vad hon faktiskt tjänat. Dagen efter ”avslöjade” Expressen samma sak.

Magnus publicerade också igår uppgifter om den 10-miljonersvilla som Maria Borelius hyr av ett företag på ett skatteparadis. Idag snor kvällspressen uppgifterna från Magnus tankar.

Nu väntar vi på att i etablerade medier få läsa om Carl Bildts utpressning av journalistkåren och Edward Unsgaards – bristfällande – granskning av sin blivande arbetsgivare.

Om du läser Magnus tankar idag får du reda på vad tidningarna kommer att skriva imorgon!

***

Äntligen har ett traditionellt media gett Magnus lite av det erkännande han förtjänar. Aftonbladet presenterar honom som Bloggaren som fällde Borelius

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home