måndag, oktober 16, 2006

Johan Forsell - att lita på?

Så har regeringen tappat sin andra minister. Cecilia Stegö-Chilò avgår sedan kritiken mot hennes tv-licensskolkande blivit allt för hård.

Nu är inte hon den enda ledande moderaten som gjort sig skyldig till det. En sådan är exempelvis migrationsministern Tobias Billström. Samma nonchalans mot lagar och regler visar också Fredrik Reinfeldts egen stabschef Johan Forsell. Han verkar tycka sig ha rätt att bryta mot regler han inte gillar.

Det är samma stabschef som för ett år sedan på sin blogg stolt konstaterade att förbundet där han själv är ordförande beslutat om ”ett avskaffande av lagarna om insiderlagstiftning [sic!] och hets mot folkgrupp”.

Någon med bevisad ovilja att följa regler han ogillar vill att insiderlagstiftningen ska avskaffas. Och honom har Fredrik Reinfeldt satt på en position där han kommer i befattning med en massa känslig information.

Johan Forsells egen förklaring är att han inte tänkt på att han behövde betala tv-licens. Johan, du tänkte inte på att du var tvungen att betala tv-licens. Samtidigt kampanjade du mot det orättfärdiga i att du är tvingad att betala tv-avgift. Lysande. Om detta är kompetensen som krävs för att jobba som stabschef i en borgerlig regering förstår jag varför det brukar gå som det går för borgerliga regeringar!

Detta inlägg är pingat på intressant.se. Andra bloggar om regeringen, fusk, tv-licens, Cecilia Stegö-Chilò, Tobias Billström, Johan Forsell, Fredrik Reinfeldt och politik

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

tisdag, 17 oktober, 2006  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home