lördag, november 01, 2008

GOTV är igång!

Jag har aldrig sett något likande och är så imponerat av vad jag sett under förmiddagen i obamakampanjen har på Sout Park Street i Madison. Meryls förberedelser inför GOTV (Get Out The Vote) har varit så grundliga att inte ett enda problem dykt upp. Just nu har vi ett 60-tal personer ute i bostadsområdena för att knacka på de dörrar vi fått ansvar för.

Men när jag skriver att inga problem dykt upp så talar jag inte riktigt sanning. Det är så många volontärer här att vi har svårt att hålla alla sysselsatta, och då väntar vi en ny omgång till skiftet som startar klockan 12 och ytterligare en våg volontärer till eftermiddagsskiftet klockan 16.

Nu är det fullt fokus på att kunna hålla alla människor sysselsatta så att de känner att deras bidrag är en viktig del i vår kampanj. Människor sitter på olika ställen i vårt kontor och ringer för att bekräfta deltagandet hos de volontärer som anmält sig till senare aktiviteter och det sitter människor och knappar in kontaktinformationer i obamakampanjens databas.

Allt som allt: det här är riktigt häftigt. Och solen skiner också!

Andra bloggar om USA och presidentvalet

Etiketter: , ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Sitter och kollar en dokumentär om Barack Obama på TV4 fakta....
Vill bara önska lycka till med kampanjen.

/Far

lördag, 01 november, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home