tisdag, november 04, 2008

Redo för valdag

Alla genomgångar är genomförda. De flesta har gått hem för att välförtjänt vila. Under de första tre dagarna av vår GOTV-kampanj har vårt kontor nått 100 procent av våra mål!

Vi är några få kvar på kontoret för att förbereda det sista inför morgondagen. Hos de med stabsfunktioner här i Wisconsin kommer telefonen att ringa för att väcka dem klockan halv fem. Jag och Caleb har ett lite mänskligare schema:

0730 På plats i kampanjkonter på 1216 South Park Street
0830 Första skiftets volontärer anländer
0900 Första vågens dörrknackning inleds, inklusive dörrhängare med information om var vår Ward röstar och vilka tider som vallokalen har öppet (här i Wisconsin är vallokalerna öppna från 7-20).
0920 Morgonrapport till vår ”Field organizer” i Madison om hur många av våra områden där vi påbörjat dörrknackning
0925 Kontakta vår ”polling manager” – kontaktpersonen i vår vallokal - för att höra hur läget är. Vår polling manager ska varna om väntetiderna i köerna börjar bli så långa att väljare riskerar att lämna dem. I så fall skickar vi volontärer med vattenflaskor och tidningar dit för att underhålla dem.
1100 Kontakta dörrknackarna för en lägesrapport
1145 Introducera nya volontärer som ska genomföra nästa våg av dörrknackning
1200 Andra vågens dörrknackning inleds
1220 Middagsrapport till vår ”Field organizer”
1225 Kontakta vår ”polling manager”
1500 Kontakta dörrknackarna för en lägesrapport
1545 Introducera nya volontärer som ska genomföra nästa våg av dörrknackning
1600 Tredje vågens dörrknackning inleds
1620 Eftermiddagsrapport till vår ”Field organizer”
1625 Kontakta vår ”polling manager”
1845 Kontakta dörrknackarna för en lägesrapport
1900 Eventuell kvällsrapport till vår ”Field organizer”
1945 Eventuell transport av volontärer till vallokaler med långa köer för att se till att väljarna inte lämnar kön. Så länge de stå i kön när vallokalerna stänger klockan 20 kommer de att få rösta. 2004 motsvarades Kerrys segermarginal i Wisconsin av antalet väljare i Milwaukee (nästan alla demokrater) som röstade efter klockan 20.
När det inte längre står kvar några i kön kommer vi eventuellt att börja genomföra telefonsamtal för att få ut väljare i Nevada där vallokalerna är öppna ytterligare någon timme.

Därefter får vi förhoppningsvis börja fira framgångarna på Manona Terrass i centrala Madison!

Caleb och jag kommer att turas om att vara ute och knacka dörr och att vara på kontoret för att organisera vår wards volontärer. Nu ska jag hjälpa till att göra klart det sista jobbet på kontoret så att vi får ge oss hem och sova. Parallellt med ovanstående aktiviteter kommer vi att ha arbetslag som ringer och påminner de volontärer som ska dyka upp senare under dagen och andra kör omkring minibussar för att skjutsa väljare till vallokalerna.

Detta inlägg är pingat på intressant.se. Andra bloggar om USA och presidentvalet

Etiketter: , ,

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home