söndag, november 02, 2008

Jobba smart

Ett val vinns inte av den som jobbar hårdast utan av den som jobbar smartast. Vårt kampanjkontor ska egentligen vara öppet till klockan nio på kvällen, men igår låste Meryl dörren redan klockan halv åtta. Då var alla dörrar knackade, telefonsamtalen ringda, siffror inrapporterade till den centrala kampanjledningen, alla personuppgifter inknappade i Vote Builder och allting förberedd för söndagens dörrknackande.

Det här var möjligt för att det – som ni kanske förstått av de senaste inläggen – skapats en infrastruktur som kunde använda engagemanget hos varje volontär som kom in genom dörrarna. Bakom det låg i sin tur allt det arbete i första hand den fantastiska organisatören Meryl lagt ner på förberedelser de senaste veckorna där varje liten detalj gåtts igenom och de volontärer som haft ansvarsområdet – allt från Ward captain till välkomsthälsare i dörren – fått fullständigt klart vad som förväntas av dem.

Men viktigast av allt: för att få mycket jobb gjort behöver du inte alltid jobba ihjäl dig. Du kan jobba smart och med framförhållning istället!

Andra bloggar om USA och presidentvalet

Etiketter: , , ,

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home