måndag, oktober 22, 2007

Inga riktiga linköpingsbor

Corren visar inte bara dåligt omdöme då de refuserar debattartiklar. De har dålig koll också.

Krönikören Åsa Christoffersson undersökte förra lördagen vilka linköpingspolitiker som bloggar och hittar bara borgerliga män. Alla ni som läser det här inser att en sådan lista inte är helt komplett. Åsa Christoffersson efterlyste också ödmjukt tips på bloggar hon glömt och jag mejlade omgående en lista med bloggande linköpingspolitiker som jag själv följer: den skarpa landstingspolitikern Anna Larsson (socialdemokrat och kvinna), den kloka kommunfullmäktigeledamoten Ellen Oskarsson (gissa vad – socialdemokrat och kvinna), den vassa men sparsamt uppdaterade bloggen av Gunnar Gustavsson (okej, en man, men han är miljöpartistisk landstingsfullmäktigeledamot) och Joakim Hörsings (miljöpartiets politiske sekreterare i landstinget) blogg som är en av Sveriges mest lästa politiska bloggar.

I lördags konstaterade Åsa Christoffersson som väntat att hennes lista inte varit komplett. Därför la hon till – ytterligare en borgerlig man!

Antingen har Corren ett mycket effektiv spam-filter, eller så är Anna, Ellen, Gunnar och Joakim inga riktiga linköpingsbor – enligt Corren. Eller så orkar de bara leta efter bloggare i någon manlig centerpartist länklista…

Detta inlägg är pingat på intressant.se. Andra bloggar om Linköping, politik, Corren och bloggar

Etiketter: ,

1 Comments:

Blogger Anna Larsson said...

Hm ja det är ju en sak att vara borgerlig och ha dålig smak, men Jocke har faktiskt stoltserat med titeln att vara en av de största politiska bloggarna i landet, som du också påpekar.

Corren har koll. NOT.

måndag, 22 oktober, 2007  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home