måndag, maj 25, 2009

Dörrknackning i Berga

Tack till alla er som hjälpte till att göra fredagens dörrknackning i Berga till en så stor framgång. Det här var en av de bästa kampanjdagarna jag någonsin varit med om i Linköping. Tack också till er som hjälpt till tidigare under veckan med att knacka dörr och dela ut flygblad i Berga. Vi har knackat oss igenom hela Pionjärgatan, hela Luftvärnsgatan och höghusen på Prästbolsgatan. Jag var förbi Berga kyrka under dagen och ert arbete fick människor att komma iväg till förtidsröstningen, ni hjälpte människor som inte fått röstkort och fixade budröstning åt några som hade svårt att ta sig till förtidsröstningen.

Dessutom frågade ni några sympatisörer ni stötte på om de ville bli medlemmar - det ville de. Och inte bara det; de är beredda att använda sina nätverk för att vi ska nå ännu fler väljare. De har erbjudit sig att dela ut flygblad i hela Berga. De vill vara med och hjälpa oss vinna det här valet.

Ni har gjort en jättefin insats, med ett särskilt hedersomnämnande till Per, Ulf och Leif som var med från klockan 11 ända till vi slutade vid halv sex.

En sista sak. När jag jobbade i Ed Perlmutters vinnande kongressvalskampanj i Colorado 2006 hängde en affisch på insidan av dörren till hans kampanjkontor:
”Before you go – volunteer again”

Artikeln är dubbelpostad på Kampanjbloggen

Detta inlägg är pingat på intressant.se. Andra bloggar om politik och europaparlamentsvalet

Etiketter: